Egyedi megoldások fejlesztése

100%-ban a vállalati igényekre szabott megoldásokat kínálunk!

Egyedi megoldások fejlesztése

Ügyfeleink számos esetben szembesülnek azzal a problémával, hogy az általuk elvárt funcionalitásra nincs megfelelő dobozos szoftvertermék a piacon, illetve ha létezik is, a dobozos termék testreszabása irreálisan magas költségekkel járna. Ilyen esetekben ideális megoldás az egyedi, teljes mértékben az adott vállalat működésére szabott alkalmazás bevezetése.

Projektjeink során elsősorban ilyen egyedi, web alapú (vagyis böngészőből elérhető), illetve mobil megoldásokat fejlesztünk ügyfeleink részére.

Fejlesztési módszertanunknak köszönhetően ügyfeleink már a szoftver tervezési szakaszában pontos képet kapnak a végeredményről, többek között ezzel biztosítjuk, hogy a bevezetésre kerülő rendszer az ügyféligényeknek teljes mértékben megfeleljen. A tervezési feladatok során folyamatmenedzsment és IT tanácsadási szakértelmünkre támaszkodva nem csupán leírjuk ügyfeleink igényeit és folyamatait, hanem optimalizálási, racionalizálási javaslatokkal is élünk, mely garantálja, hogy a megfelelő vállalati folyamatok kerülnek implementálásra a kifejlesztett informatikai megoldásban. 

Szakértőink által bevezetett és üzemeltetett rendszerek nagyvállalati szinten is minden releváns elvárásnak megfelelnek.